[Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu]
Pokud jsteRozhodněte se snížení ratingu, to bude provedeno na konci fakturačního cyklu.
Pokud jsteZrušit předplatné(tj. smazat svůj účet a data) stále máte účtování za celý fakturační cyklus.