Soubory a dokumenty (v2.16.0 - červn 2023)

Soubory a dokumenty (v2.16.0 - červn 2023)

Soubory a dokumenty- Katalogové a archivní záruky, certifikáty, licence, účtenky, faktury, fotografie, videa atd.


[Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu]

TheBoatApp obsahujeSouboryModul pro aktivní nahrávání a správu různých typů souborů. Můžete začít s lodícertifikáty, manuály, fotografie atd.Nahrajte soubory nebo dokumenty, nastavte termíny vypršení platnosti a připomínky a buďte upozorněni prostřednictvím automatických připomínání nadcházejících lhůt k odpovídajícímu plánování!

Soubory jsou funkce, která pokrývá horizontálně všechny moduly (tj. Logbook, Inventář, úkoly, kontrolní seznamy) tak existuje sekce Soubory v každém modulu, kam můžete přidat veškeré potřebné soubory. Tyto soubory se zobrazí v příslušném záznamu, kde byly přidány, a také v modulu Soubory, který funguje jako úložiště souborů a poskytuje přehled souborů a centrální správu.

Složky a složkyPodporovány jsou také. Pokračujte a nastavte strukturu složek, která vám lépe vyhovuje pro podávání licencí, certifikátů, záruk, manuálů, fotografií a videí práce / potěšení a cokoliv jiného, co potřebujete, abyste udrželi loď v špičkové formě!

JakPřístup k souborům

Chcete-li získat přístup k modulu Soubory, přihlaste se do aplikace TheBoatApp a vyberte "Soubory" z levé strany menu.


JakNahrát soubory

Klikněte na‚Nahrát'(vlevý horní roh) a vyberte soubor, který chcete nahrát. Alternativně můžete jednodušeDrag-and-dropsoubor do určené drop-zone nahoře.


JakRegistrační soubory/dokumenty

Ve zobrazení souborů jednoduše klikněte na libovolnou kartu souborů pro přístup kvlastnosti souboru.


Podobně, pokud používáte zobrazení tabulky souborů, vzneste kurzor myši na jménu souboru."Podrobnosti"Objeví se na pravé straně a výběrem ji přístupujete kdetaily souboru.


Nyní můžete upravit a změnit libovolnou z vlastností souboru.


  1. Jméno souboru:Název souboru vašeho nahraného souboru je zde automaticky použito. Přejmenování souboru uloženého na serveru, aby vám další stahování (vy nebo uživatele sdílení) získalo soubor pojmenovaný podle definice tímto

  2. Jméno:Chcete identifikovat tento dokument/foto/video/atd. Raději použijte něco popisného, protože toto jméno se objeví na různých seznamech a zprávách později. To nepřejmenuje uložený soubor

  3. Loď:Loď, které se příslušný soubor týká

  4. Datum vydání:datum vydání spisu (např. Úřední protokolové datum osvědčení o inspekci, licence atd.)

  5. Vydává:orgán/společnost emitenta spisu (např. Pobřežní stráž)

  6. Datum použitelnosti:v případě, že soubor/dokument má datum vypršení platnosti, nezapomeňte jej zaregistrovat zde. To je zásadní, abyste věděli (viz to ve svých tabulkách, zprávách, přístrojové desce atd.) a byli upozorněni (upozornění), kdy platnost souborů / dokumentů, jako jsou licence, certifikáty atd., Brzy vyprší. Nepřidávejte žádnou dodací dobu, abyste byli informováni předem. Dostali jsme to pro vás a budete navíc informováni X dní / týdnů / měsíců před tímto datem vypršení platnosti na základě toho, co nakonfigurováte v poli "Přpomínka". Samozřejmě budete stále informováni i v tomto datu exspirace.

    1. Připomenout:Jaký by měl být informován až tehdy, když něco již vypršelo? Do data vypršení platnosti zde můžete navíc definovat dodací lhůtu, kterou chcete obdržet oznámení včasného varování. To vám může pomoci předem naplánovat a naplánovat veškeré potřebné akce (např. Jmenování pro inspekci a opětovnou certifikaci)

  7. Poznámky:přidat cokoliv, co by mohlo být užitečné k uchovávání v záznamech souboru/dokumentu (např. podrobnosti o fotografii pořízené pro nárok škody). Toto pole je vyhledatelné, a proto vysledovatelné při hledání konkrétního slova / čísla / jména obsaženého zde (např. Jméno technika, podrobnosti o náhradním díle, kompatibilních dílech atd.)

Stručně řečeno, důrazně se doporučuje zahrnout co nejvíce informací. Zvláštní pozornost prosím také termínu exspirace a připomínce. Uložení správných informací vám může nesmírně pomoci zasláním upozornění vám a vašim určeným kontaktům dříve, než může být pozdě! Může to vypadat trochu práce navíc, ale bude to užitečné jak vám, tak vašim jmenovaným kontaktům (např. rodina / kapitán / technik / marina) vědět předem a naplánovat podle toho!

JakSpráva souborů

Na hlavní obrazovce souborů, na zobrazení tabulky Soubory, přiveďte kurzor myši na názvu souboru."Podrobnosti"Objeví se na pravé straně a výběrem ji přístupujete keditovat obrazovku souborůTam, kde můžete upravovat a měnit některou z vlastností souboru.


UčistitSmazat soubor, klikněte na ikonu "bin" v pravém horním rohu obrazovky pro úpravu souborů.


UčistitStáhnout souborKlikněte na ikonu â € "download" v pravém horním rohu obrazovky pro úpravu souborů.


Složky a složky

Pro lepší správu souborů můžete vytvořit složky a subsložky. Zvláště když se vaše knihovna souborů zvětšuje, složky mohou být velmi užitečné při katalogizaci a archivaci souborů. Zde jsou hlavní funkce složek:

  • Vytvořte složku:Klikněte na+ Vytvořit složkuNahoře tlačítko zadejte požadovaný název složky do vyskakovacího okna a nakonec klikněte"Vytvořit složku"Je to pravda. Vaše složka bude vytvořena a můžete ji vidět v samé horní části seznamu souborů. Podobně můžete vytvářet subsložky provedením stejné operace z jakékoli složky.


  1. Přístup do složky:zobrazení kart, klikněte na kartu složky. Ve tabulkovém pohledu vznášet kurzor myši na jménu souboru."Podrobnosti"Objeví se na pravé straně a výběrem ji získáte přístup k příslušné složce

  1. Navigace ve složkách:Pro návrat do mateřské složky použijteOdkaz na drobky chlebanalezeno v horní části obrazovky. Uděláte tak, abyste mohli jít nahoru na jednu úroveň nebo více nebo celou cestu zpět ke kořenům vašich souborů (domácí ikona)


    • Related Articles

    • Sdílení (v2.6.0 - září 2022)

      Viz takéVýukové video sdíleníJe to pravda. Sdílení- Sdílet data s rodinou, přáteli, posádkou; spolupracovat se spolumajiteli, mechaniky, techniky atd. [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu] TheBoatApp ...
    • Status lodi a licence (v3.8.0 - kvĚten 2024)

      Status lodi a licence [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu] Status lodi: Free vs. Licensed vs. Postiženo Loď může být licencovaná, zdarma nebo zdravotně postižená. Pojďme.Podívejte se, co každý status znamená a jaké ...
    • Úkoly (v2.13.0 - duben 2023)

      Viz takéÚkoly (v2.12.0) výukové videoJe to pravda. Úkoly - registrujte se kdo, musí dělat co, kdy atd. [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu] TheBoatApp obsahujeÚkolymodul pro aktivní správu toho, co je třeba udělat, ...
    • Co dělá TheBoatApp a jak funguje

      Co dělá TheBoatApp a jak funguje [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu] Co to dělá TheBoatApp poskytuje bezproblémový zážitek 360˚ a jednotný přístup ke všem datům o lodi. Konkrétněji vám poskytuje správu dat vašeho ...
    • Údržba (v2.13.0 - duben 2023)

      Viz takéÚdržba (v2.12.0) výukové videoJe to pravda. Údržba - Sledujte své úkoly preventivní údržby, náhradní díly, upozornění atd. [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu] TheBoatApp obsahujeÚdržbaSložka jakoSoučást ...