Fájlok és dokumentumok (v2.16.0 - 2023. június)

Fájlok és dokumentumok (v2.16.0 - 2023. június)

Fájlok és dokumentumok- Katalógus és archív garanciák, tanúsítványok, licencek, nyugták, számlák, fotók, videók stb.


[az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek]

A TheBoatApp tartalmaz egyFájlokmodul a különböző típusú fájlok aktív feltöltéséhez és kezeléséhez. Kezdheted a hajóddaldokumentumok, tanúsítványok, kézikönyvek, fotók stb.Töltse fel fájljait vagy dokumentumait, állítsa be a lejáratokat és emlékeztető dátumokat, és értesítse magát a következő határidőkről, hogy ennek megfelelően tervezze!

A fájlok olyan funkció, amely vízszintesen minden modult (pl. Naplókönyv, Leltár, Feladatok, Ellenőrző listák) így minden modulban létezik egy Fájlok szakasz, ahol hozzáadhatja a szükséges fájlokat. Ezek a fájlok megjelennek abban a rekordban, ahol hozzáadták őket, valamint a Fájlok modulban is, amely fájltárként működik, áttekintést és központi kezelést biztosít.

Mappa és almappaszintén támogatottak. Folytassa, és állítsa be azt a mappastruktúrát, amely jobban megfelel Önnek a licencek, tanúsítványok, garanciák, kézikönyvek, munka / öröm fotók és videók és bármi más, amire szüksége van ahhoz, hogy a hajó csúcsformában tartsa!

Hogyan kellHozzáférés fájlokhoz

A Fájlok modul eléréséhez jelentkezzen be a TheBoatAppba, és válassza a "Fájlok" lehetőséget a bal oldali menüből.


Hogyan kellFájlok feltöltése

Kattintson aœFeltöltés"gombot (bal felső sarokban), és válassza ki a feltölteni kívánt fájlt. Alternatív megoldásként egyszerűenhúzza és cseppa fájlt a tetején lévő kijelölt csepp zónába.


Hogyan kellRegisztrálja a fájlokat/dokumentumokat

A fájlkártya nézetében egyszerűen kattintson bármelyik fájlkártyára afájltulajdonságok.


Hasonlóképpen, ha a fájlok táblázatnézetét használja, mozgassa az egér kurzort egy fájlnévre."Részletek"megjelenik a jobb oldalán, és kiválasztásával elérheti afájl részletei.


Mostantól szerkesztheti és módosíthatja a fájltulajdonságokat.


  1. Fájlnév:A feltöltött fájl fájl neve automatikusan használatos itt. A szerveren tárolt fájl átnevezése itt úgy, hogy a további letöltések (Ön vagy a megosztó felhasználók által) megkapják a jelen meghatározott módon elnevezett fájlt.

  2. Név:hogyan kívánja azonosítani ezt a dokumentumot/fotót/videót/stc. Jobb használni valami leíró, mivel ez a név később különböző listákon és jelentésekben jelenik meg. Ez nem nevezi át a tárolt fájlt

  3. Hajó:az a hajó, amelyre az adott dokumentáció vonatkozik

  4. Kibocsátás dátuma:az irat kibocsátásának dátuma (pl. az ellenőrzési tanúsítvány, engedély stb. hivatalos jegyzőkönyvének dátuma)

  5. Kiadó:az irat kibocsátójának hatósága/társasága (pl. parti őrség)

  6. Lejárati idő:Amennyiben a fájl/dokumentum lejárati dátuma van, győződjön meg róla, hogy itt regisztrálja. Ezt fontos tudni (lásd a táblázatokban, jelentésekben, irányítópultban stb.), és értesítést kap (riasztás), amikor a fájlok / dokumentumok, például licencek, tanúsítványok stb., lejárnak. Ne adjon hozzá átfutási időt ahhoz, hogy előre értesüljön. Ezt fedezzük az Ön számára, és X nappal/hét/hónapokkal a lejárati dátum előtt értesítést kap, az "Emlékeztető" mezőben konfigurált konfiguráció alapján. Természetesen erről a lejárati dátumról is értesítést kapunk.

    1. Emlékeztető:Mi haszna csak akkor kapni értesítést, ha valami már lejárt? A lejárati dátumig itt meghatározhatja a korai riasztási értesítést kapó átfutási időt. Ez segíthet a szükséges intézkedések előzetes megtervezésében és ütemezésében (pl. ellenőrzésre és újbóli tanúsításra való kinevezés)

  7. Megjegyzések:adjon hozzá bármit, ami hasznos lehet a fájl/dokumentumrekordban való tároláshoz (pl. a kár igénylésére készített fénykép részletei). Ez a mező kereshető, így nyomon követhető, ha egy adott szót/számot/nevet keres itt (pl. technikus neve, részletek egy pótalkatrészről, kompatibilis alkatrészekről stb.)

Röviden, erősen ajánlott, hogy adjon meg annyi információt, amennyit csak tud. Kérjük, fordítson különös figyelmet a lejárati dátumra és az emlékeztetőre is. A megfelelő információk elhelyezése óriási segítséget nyújthat azáltal, hogy riasztást küld Önnek és kijelölt partnereinek, mielőtt túl késő lenne! Lehet, hogy most egy kicsit extra munkának tűnik az Ön számára, de hasznos lesz mind az Ön, mind a kijelölt kapcsolattartók számára (pl. család / kapitány / technikus / tengerész) előre tudni és ennek megfelelően tervezni!

Hogyan kellFájlok kezelése

A fő Fájlok képernyőjén, a Fájlok táblázatnézetben lebegjen az egér kurzor egy Fájlnéven."Részletek"megjelenik a jobb oldalán, és kiválasztásával elérheti afájlszerkesztés képernyőahol szerkesztheti és módosíthatja a Fájl bármely tulajdonságát.


AFájl törlése, kattintson a "tartály" ikonra a fájlszerkesztő képernyő jobb felső sarkában.


AFájl letöltése, kattintson a "letöltés" ikonra a fájlszerkesztő képernyő jobb felső sarkában.


Mapák és almappák

A jobb fájlkezelés érdekében mappákat és almappákat hozhat létre. Különösen akkor, ha a fájlkönyvtár egyre nagyobb, a mappák nagyon hasznosak lehetnek a fájlok katalogizálásában és archiválásában. Íme a fő mappák funkciói:

  • Hozzon létre egy mappát:Kattintson aâ € œ+ Mappa létrehozásagomb a tetején, írja be a kívánt mappa nevet a felugró ablakba, és végül kattintson"Mappa létrehozása". A mappa létrejön, és láthatja a fájllista tetején. Hasonlóképpen létrehozhat almappákat ugyanannak a műveletnek a végrehajtásával bármely mappán belül.


  1. Hozzáférés egy mappához:Kártyaview-ban kattintson egy mappakártyára. A táblázatnézetben lebegtesse az egér kurzort egy fájlnévre."Részletek"megjelenik a jobb oldalán, és kiválasztásával eléri az adott mappát

  1. Navigáció mappákban:A szülői mappához való visszatéréshez használja akenyérmorzsák linkMegtalálható a képernyő tetején. Így felemelkedhet egyetlen vagy több szintre, vagy egészen a fájlok gyökeréig (otthon-ikon)


    • Related Articles

    • Megosztás (v2.6.0 - SEP 2022)

      Lásd még:Videó bemutató megosztása. Megosztás- Ossza meg az adatokat családjával, barátaival, legénységével; működjön együtt társtulajdonosokkal, szerelőkkel, technikusokkal stb. [az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek] A ...
    • Feladatok (v2.13.0 - THM 2023)

      Lásd még:Feladatok (v2.12.0) videó bemutató. Feladatok - Regisztrálja, hogy ki, mit kell tennie, mikor, stb. [az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek] A TheBoatApp tartalmaz egyFeladatokmodul aktív kezelésére, hogy mit kell ...
    • Hajó státusza és engedélyei (v3.8.0 - 2024. május)

      Hajó státusza és engedélyek [az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek] Hajó állapota: Ingyenes vs. licencelt vs. fogyatékkal élők A hajó engedélyezhető, ingyenes vagy mozgásképtelen. VegyükNézze meg, mit jelent az egyes ...
    • Mit csinál a TheBoatApp és hogyan működik

      Mit csinál a TheBoatApp és hogyan működik [az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek] Mit Csinál A TheBoatApp zökkenőmentes 360˚ élményt és egységes hozzáférést biztosít minden csónakázási adatához. Pontosabban biztosítja a ...
    • Számla regisztrálása

      Lásd még:Regisztráljon egy fiók videó bemutató. Számla regisztrálása [az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek] Regisztráció Egy számla elvégezhető aTheBoatDBvagyTheBoatAppweboldalak, valamint Android és iOS mobilalkalmazásokon ...