Hozzáférhetek az adataimhoz, ha lecsökkentem a tervemet?

Hozzáférhetek az adataimhoz, ha lecsökkentem a tervemet?

[Az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek]


Természetesen meg fogod, és mindig!Soha nem töröljük az adatait. Nem akkor, amikor lecsökkent, nem akkor, amikor a próbaverzió véget ér, és nem akkor, amikor áttér az ingyenes csomagra. Az Ön adatai az Önéi, a felhasználóéi, és mi elvégezzük a megőrzést és az adatkezelést az Ön számára.

Ha lealacsonyítod a tervet,Még mindig hozzáférhet az összes adatáhozÉs tehetszMindig exportálja, bármely csomagra, beleértve az Ingyenes, az alkalmazandó kvótával és az új csomag funkcióival. indikatív módon,
  • Adatmegőrzés, mindig:Soha nem töröljük az adatait, még az Ingyenes csomagra való csökkentés után sem. Rekordjai, fájljai és hajói, beleértve a kikapcsoltokat is, biztonságosan tárolhatók és hozzáférhetők maradnak.

  • Adatexport, mindig:Az adatok mindig exportálhatók, minden csomagon, beleértve az ingyenes. Vegyél másolatot, amikor csak akarod.

  • Tárolás:Atárolási kvótaAz új terv érvényes. Abban az esetben, ha a meglévő tárolt adatai meghaladják az új csomag tárolási kvótáját, soha nem töröljük az Ön fájljait. Ön továbbra is irányítja, és eldönti, hogy mely fájlokat tárolja, távolítja el vagy exportálja, és bármikor újra frissíthet.

  • Jellemzők:Lehetelveszíti a jellemzőketés/vagy alacsonyabb kvótával rendelkezik a rendelkezésre álló funkciókra (pl. fejlett műszerfal, egyéni helyek, egyéni kategóriák, megosztás stb. Indikatív módon, ha Plusz előfizető vagy, és Free-re csökkentve, 300 riasztást konfigurálhatsz, de csak 30 lehet aktív az új Ingyenes csomagodnak megfelelően. Minden már konfigurált riasztás (300) érintetlen marad, de üresjáratban, így nem küldünk értesítést. Ha frissíti a tervét, a tétlen riasztások újraaktiválódnak az új terv kvótájának megfelelően.