Heb ik toegang tot mijn gegevens als ik mijn abonnement downgrade?

Heb ik toegang tot mijn gegevens als ik mijn abonnement downgrade?

[niet-Engelse artikelen geleverd door machinevertaling van het Engelse origineel]


Natuurlijk doe je dat, en altijd!Wij verwijderen uw gegevens nooit. Niet wanneer u downgradeert, niet wanneer uw proefperiode eindigt en niet wanneer u naar het gratis abonnement gaat. Uw gegevens zijn van u, de gebruiker, en wij doen de bewaring en het gegevensbeheer voor u.

Wanneer je je plan downgradeert,U hebt nog steeds toegang tot al uw gegevensEn je kuntExporteer het altijd, op elk plan inclusief gratis, met het toepasselijke quotum en functies beperkingen van uw nieuwe plan. Indicatief,
  • Bewaring van gegevens, altijd:We verwijderen uw gegevens nooit, zelfs niet na een downgrade naar het gratis abonnement. Uw dossiers, bestanden en boten, inclusief alle die u hebt uitgeschakeld, blijven veilig opgeslagen en toegankelijk voor u.

  • Data export, altijd:Uw gegevens zijn altijd beschikbaar om te exporteren, op elk plan inclusief Gratis. Neem een kopie wanneer je maar wilt.

  • Opslag:DeBewaarquotumvan uw nieuwe plan is van toepassing. Als uw bestaande opgeslagen gegevens het opslagquotum van het nieuwe abonnement overschrijden, zullen we nooit uw bestanden voor u verwijderen. U blijft de controle en bepaalt welke bestanden u wilt bewaren, verwijderen of exporteren, en u kunt op elk gewenst moment opnieuw upgraden.

  • Kenmerken:U kuntVerlies specifieke functiesen/of een lager quotum hebben op beschikbare functies (bijv. Geavanceerd dashboard, aangepaste locaties, aangepaste categorieën, delen, enz.). Indicatief, als u een Plus-abonnee bent en gedegradeerd naar Gratis, hebt u mogelijk 300 waarschuwingen geconfigureerd, maar slechts 30 kunnen actief zijn, in overeenstemming met uw nieuwe gratis abonnement. Al uw reeds geconfigureerde waarschuwingen (300) blijven intact, maar stationair dus er worden geen meldingen verzonden. Als u uw abonnement upgraden, worden de stationaire waarschuwingen opnieuw geactiveerd, in overeenstemming met het quotum van uw nieuwe plan.