[niet-Engelse artikelen geleverd door machinevertaling van het Engelse origineel]
Uw account en gegevens blijven intact.
Functies van het betaalde plan worden ingetrokkenDus als u iets dat het gratis quotum overschrijdt, wordt gedeactiveerd (bijv. Slechts 10 waarschuwingen blijven actief, enz.).Speciaal voor opslag wordt u gevraagd om bestanden zelf te verwijderen, zodat u binnen het gratis quotum van 300MB. . . U kunt overgaan naar een betaald abonnement om uw quotum overschreden functies opnieuw te activeren.
U kuntUpgrade naar een betaald abonnement op elk moment tijdens uw proefperiode.In dit geval verliest u geen resterende proefdagen sinds uw betaalde abonnement wordt gestart.