Co się stanie, gdy mój proces się skończy?

Co się stanie, gdy mój proces się skończy?

[Artykuły nieangielskie dostarczone przez tłumaczenie maszynowe oryginału angielskiego]

Twoje konto i dane pozostają nienaruszone.

Funkcje płatnego planu zostaną cofniętejeśli cokolwiek przekracza wolną kwotę zostanie dezaktywowane (np. Pozostanie aktywnych tylko 10 ostrzeżeń itp.).Szczególnie do przechowywania zostaniesz poproszony o usunięcie plików samodzielnie, abyś znajdował się w ramach darmowej kwoty 300 MB- Nie. Możesz przejść do subskrypcji płatnego planu, aby ponownie aktywować funkcje przekroczone kwotę.

Możeszuaktualnienie do subskrypcji płatnego planu w dowolnym momencie okresu próbnego.W takim przypadku nie stracisz pozostałych dni próbnych, ponieważ subskrypcja płatnego planu zostanie zainicjowana po upływie próbnego.