Czy będę miał dostęp do moich danych, jeśli obniżę mój plan?

Czy będę miał dostęp do moich danych, jeśli obniżę mój plan?

[Artykuły nieangielskie dostarczone przez tłumaczenie maszynowe oryginału angielskiego]


Oczywiście, że będziesz i zawsze!Nigdy nie usuwamy Twoich danych. Nie wtedy, gdy obniżasz ocenę, nie wtedy, gdy zakończy się próbna i nie gdy przechodzisz do Darmowego planu. Twoje dane należą do Ciebie, użytkownika, a my prowadzimy przechowywanie i zarządzanie danymi za Ciebie.

Kiedy obniżasz swój plan,Nadal będziesz miał dostęp do wszystkich swoich danychi możeszZawsze eksportujw odniesieniu do każdego planu, w tym Free, z obowiązującymi ograniczeniami kwot i funkcji nowego planu. Orientacyjnie,
  • Zawsze przechowywanie danych:Nigdy nie usuwamy Twoich danych, nawet po obniżeniu oceny do planu darmowego. Twoje rekordy, pliki i łodzie, w tym wszystkie, które wyłączyłeś, pozostają bezpiecznie przechowywane i dostępne dla Ciebie.

  • Eksport danych, Zawsze:Twoje dane są zawsze dostępne do eksportu, na każdym planie, w tym Free. Weź kopię, kiedy chcesz.

  • Przechowywanie:U pacjentów z rekombinantnym erytropoetinowym erytropoetinowym erytropoetinowym erytropoetinowym erytropoetinowym erytropoetinowym erytropoetinowym erytropoetinowym erytropoetinowym erytropoetinowym Kontyngent na magazynowanieTwój nowy plan ma zastosowanie. Jeśli istniejące przechowywane dane przekroczą kwotę przechowywania nowego planu, nigdy nie usuniemy żadnych z Twoich plików. Użytkownik utrzymuje kontrolę i decyduje, które pliki przechowywać, usuwać lub eksportować, a w dowolnym momencie możesz ponownie uaktualnić.

  • Cechy:MożeszStracić specyficzne cechylub mają niższą kwotę dostępnych funkcji (np. zaawansowane lokalizacje niestandardowe, niestandardowe kategorie, udostępnianie itp.). Jeśli jesteś subskrybentem Plus i obniżony do Free, możesz mieć skonfigurowanych 300 ostrzeżeń, ale tylko 30 może być aktywnych, zgodnie z nowym bezpłatnym planem. Wszystkie już skonfigurowane powiadomienia (300) pozostaną nienaruszone, ale bezczynne, więc żadne powiadomienia nie zostaną wysyłane. Jeśli uaktualnisz swój plan, powiadomienia o bezczynności zostaną ponownie aktywowane zgodnie z kwotą nowego planu.