[articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză]
Contul și datele rămân intacte.
Caracteristicile planului plătit vor fi revocateAstfel, dacă depășiți cota liberă va fi dezactivată (de ex. Doar 10 alerte vor rămâne active etc.).Mai ales pentru stocare, vi se va solicita să eliminați singur fișierele, astfel încât să fiți în cota gratuită de 300MBÎn limba engleză Puteți trece la un abonament în plan plătit pentru a reactiva caracteristicile depășite de cotă.
Puteți să vă aflațiActualizați la un abonament la plan plătit în orice moment pe parcursul perioadei de încercare.În acest caz, nu veți pierde zile de încercare rămase de la momentul inițierii abonamentului dvs. plătit la expirarea perioadei de încercare.