Costuri - Rezervați și urmăriți costurile operațiunilor, inventarului, întreținerii, sarcinilor etc.

Costuri (v2.13.0 - APR 2023)

Vezi și Costuri (v2.13.0) tutorial video. [pentru a fi lansat]

Costuri - Rezervați și urmăriți costurile operațiunilor, inventar, întreținere, sarcini etc.


[articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză]

TheBoApp include oCosturiModul pentru documentarea și urmărirea deplină a costurilor suportate oricărei operațiuni, inventar, întreținere, sarcină etc. Costurile respective sunt disponibile în diferite formate (de ex. tabel, bara-graf), oferind imaginea completă a cheltuielilor pe barcă, călătorie, timp-perioadă (de ex. lunar/anual), categorie (de ex. andocare), activ specific (de ex. motor), etc. Având la dispoziție costurile reale și detaliile complete ale cheltuielilor anterioare, puteți bugeta cu exactitate costurile oricărei perioade viitoare. Gata cu proiectele de estimări de cost și presupuneri bazate pe date slabe sau lipsă de costuri!

Valute

Toate monedele internaționale sunt susținute. Înainte de a începe să le utilizați și costurile rezervării, să aruncăm o privire asupra monedelor de bază și implicite și modul în care acestea sunt configurate și funcționează.

Moneda de bază

Moneda de bază este utilizată pentru conversiile valutare interne, necesare pentru a oferi costurile rezervate în diferite valute în totaluri în moneda implicită. Moneda de bază este configurată o dată și nu contează să fie aceeași cu moneda implicită sau nu. Deși nu este obligatorie, practica tipică este să setați moneda de bază la unul dintre steagul bărcii.


Moneda implicită

Puteți defini o monedă implicită din interiorul dvs.Setări generale ale contuluiÎn limba engleză Aceasta este moneda care trebuie preselectată, făcând costurile de rezervare mai ușoare și nu trebuie să selectați moneda de fiecare dată când faceți o rezervare. Deși moneda implicită este preselectată pentru toate costurile, o puteți schimba în continuare pe orice înregistrare dată și selectați o altă monedă. Modificarea manuală a monedei dintr-o singură înregistrare nu modifică moneda implicită, care va fi utilizată în următoarea înregistrare de costuri care urmează să fie rezervată. Iată câteva exempleatunci când se schimbă mai bine moneda implicită și când nu:

  • Schimbarea valutară ad-hoc (o dată):Baza ta se află în Anglia, plătind astfel în GBP, dar ocazional în Franța efectuând câteva plăți EUR și, astfel, selectând manual EUR pe aceste două costuri rezervate

  • Modificarea monedei implicite:Baza dvs. se află în Anglia, plătind astfel în GBP, cu toate acestea mergeți pe croazieră în Franța timp de câteva săptămâni, unde toate plățile dvs. sunt în EUR, astfel schimbați moneda implicită la EUR pentru a evita setarea manuală a fiecărui cost rezervat. Când vă întoarceți în Anglia, comutați moneda implicită înapoi la GBP

Cum săCosturi de acces

Pentru a accesa costurile, conectați-vă la TheBoatApp, apoi puteți selecta "Costuri" din meniul din stânga.


Cum săÎnregistrați-vă costurile

Selectați "Costuri" din meniul din stânga și apoi faceți clic pe"+Adăugați costul". Vă aflați acum pe ecranul de înregistrare a costurilor care apare în dreapta. Începeți să completați datele elementului Cost pe care îl adăugați.


Aici mai jos puteți vedeaCâmpuri de costuriși funcționalitatea lor:

  1. Nume:Cum doriți să identificați acest articol de cost. Utilizați mai bine ceva descriptiv, deoarece acest nume va apărea pe diverse liste și rapoarte mai târziu

  2. Barcă:barca pentru care s-a efectuat costul respectiv

  3. Suma și monedă:costul (suma plătită). Moneda respectivă este selectată automat în funcție deSetări generale ale utilizatorului, cu toate acestea, puteți selecta manual o altă monedă, dacă este necesar doar pentru această rezervare de cost (a se vedea detaliile din â € œDefault-valutaâ € de mai sus)

  4. Data:data producerii acestui cost (de ex. Data chitanței/facturii)

  5. Furnizor:Magazinul/vânzătorul de unde ați făcut această achiziție

  6. Cota de TVA/GST:procentajul taxei pe valoarea adăugată aplicabilă (TVA) sau al taxei pe bunuri și servicii (GST). Valoarea impozitului respectiv este calculată și afișată automat sub acest câmp

    1. TVA/ST fără TVA/fără/fără TVA: DescărcațiSelectați dacă TVA/GST este inclus în suma introdusă mai sus sau nu

  7. Tip:selectați dacă costul se referă la bunuri (de ex. Articole tangibile) sau servicii (de ex. Plătirea unui scafandru pentru lucrările de răzuire de jos)

  8. Categorie:se referă laCategorii și personalizare

  9. Înregistrare legată:Acest cost se referă la inventar, sarcină, călătorie sau înregistrare jurnal? Dacă da, configurați-l aici pentru a face utilizatorul că acest cost va fi rezervat corect (de ex. calculat într-o călătorie)

  10. Cantitate:Cantitatea nou achiziționată. În cazul în care aveți un inventar conectat configurat pentru acest cost, această cantitate nou achiziționată va fi adăugată la cantitatea în stoc a înregistrării de inventar conectate respective.

  11. Note:Orice ar putea fi util pentru tine de a identifica acest cost. Acest câmp este căutabil și, prin urmare, poate fi urmărit atunci când căutați un anumit cuvânt / număr / nume conținut aici (de ex. prețul plătit pentru o piesă de schimb sau vânzătorul de la care ați cumpărat-o)

  12. Fișiere:atașați orice documente, fotografii, videoclipuri sau orice alte fișiere relevante pentru costul respectiv (de ex. o fotografie de chitanță, o fotografie / video a unui vopsea-job / jos-scrub, etc)

Pe scurt, vi se recomandă să includeți cât mai multe informații, inclusiv încărcarea oricăror fișiere legate de costul specific, cum ar fi fotografiile, chiar videoclipurile, despre acest cost (de ex. o chitanță, o fotografie sau un videoclip înainte de lucru), etc. S-ar putea să arate un pic de muncă suplimentară pentru tine acum, dar poate fi la îndemână atunci când s-ar putea să căutați cât de mult ați plătit pentru acea lucrare de resturi de jos și cui!

Cum săGestionați costurile

Editați costurile

În ecranul principal Costuri, în tabelul de vizualizare a listei Costuri, treceți cursorul mouse-ului pe un nume de cost. “Details†apare în partea dreaptă și selectându-l accesațieditați ecranul costurilorîn cazul în care puteți edita și modifica oricare dintre datele înregistrării costurilor.


Ștergeți costurile

După selectarea detaliilor costului și accesarea ecranului Cost de editare (a se vedea mai sus), faceți clic pePictograma coșului de gunoiÎn colțul din dreapta sus. Va apărea o fereastră pop-up care vă solicită să confirmați că într-adevăr doriți să ștergeți înregistrarea specifică. Confirmați ștergerea permanentă a înregistrării.



    • Related Articles

    • Categorii și personalizare (v2.13.0 - APR 2023)

      Vezi șiCategorii și personalizare (v2.13.0) tutorial video videoÎn limba engleză Categorii și personalizare- Clasificați jurnalele de operațiuni, inventar, costuri, sarcini, etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în ...
    • Jurnalul de operațiuni (v2.13.0 - APR 2023)

      Vezi și Jurnalul de operațiuni (v2.13.0) tutorialul video. Jurnalul de operațiuni - Documentați toate informațiile despre întreținerea, sarcinile și costurile. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] ...
    • Întreținere (v2.13.0 - APR 2023)

      Vezi șiTutorial video de întreținere (v2.0)În limba engleză Întreținere - Urmăriți sarcinile de întreținere preventivă, piese de schimb, alerte etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] TheBoApp ...
    • Inventar (v2.13.0 - APR 2023)

      Vezi și Inventar (v2.13.0) tutorial video/ Inventar - Catalog echipamentele, uneltele, consumabilele etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] TheBoApp include o Inventar modululpentru catalogarea ...
    • Sarcini (v2.13.0 - APR 2023)

      Vezi șiTutorial video de sarcini (v2.12.0). Sarcini - Înregistrați-vă cine, trebuie să facă ce, până când, etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] TheBoApp include oSarciniModul pentru gestionarea ...