Fișiere și documente (v2.16.0 - IUN 2023)

Fișiere și documente (v2.16.0 - IUN 2023)

Fișiere și documente- Garanții de catalog și arhivă, certificate, licențe, chitanțe, facturi, fotografii, videoclipuri etc.


[articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză]

TheBoApp include oFișiereModul pentru încărcarea și gestionarea activă a diferitelor tipuri de fișiere. Puteți începe cu barca dvs.documente, certificate, manuale, fotografii etc.Încărcați fișierele sau documentele, setați datele de expirare și reamintire și fiți avertizați prin intermediul unor mementouri automate de termenele viitoare pentru a planifica în consecință!

Fișierele sunt o funcționalitate care se întinde pe orizontală toate modulele (de ex. Jurnal, inventar, sarcini, liste de verificare), astfel există o secțiune fișiere în fiecare modul în care puteți adăuga orice fișiere necesare. Aceste fișiere vor apărea în înregistrarea respectivă în care au fost adăugate și, de asemenea, în modulul Fișiere, funcționând ca un depozit de fișiere, oferind o imagine de ansamblu a fișierelor și gestionare centrală.

Dosare și subfoldereDe asemenea, sunt acceptate. Continuați și configurați structura dosarelor care vi se potrivește mai bine pentru a depune licențe, certificate, garanții, manuale, fotografii și videoclipuri de lucru / plăcere și orice altceva aveți nevoie pentru a vă menține barca în formă de top!

Cum săFișiere de acces

Pentru a accesa modulul Fișiere, conectați-vă la TheBoatApp și selectați "Fișiere" din meniul din stânga.


Cum săÎncărcați fișiere

Faceţi clic pe†œUploadâ€Butonul (colțul din stânga sus) și selectați fișierul pe care doriți să îl încărcați. Alternativ, puteți pur și simpluglisați și fixațiFișierul în zona drop desemnată din partea de sus.


Cum săÎnregistrare Fișiere/Documente Detalii

În cardul de fișiere, pur și simplu faceți clic pe orice carte de fișier pentru a accesaProprietățile fișierului.


În mod similar, dacă utilizați vizualizarea tabelului de fișiere, treceți cursorul mouse-ului pe un nume de fișier.â € œDetaliiâ €Apare pe partea dreaptă și selectându-l accesațiDetaliile fișierului.


Acum puteți edita și modifica oricare dintre proprietățile fișierului.


  1. Fişier:Numele fișierului dvs. încărcat este utilizat automat aici. Redenumirea acestuia aici redenumește fișierul stocat pe server, astfel încât orice descărcări ulterioare (de către dvs. sau de către utilizatorii de partajare) să vă obțină un fișier numit așa cum este definit prin prezenta.

  2. Nume:Cum doriți să identificați acest document/foto/video/etc. Utilizați mai bine ceva descriptiv, deoarece acest nume va apărea pe diverse liste și rapoarte mai târziu. Acest lucru nu redenumește fișierul stocat

  3. Barcă:barca care se referă dosarul respectiv

  4. Data emiterii:data eliberării dosarului (de ex. data oficială a unui certificat de inspecție, a unei licențe etc.)

  5. Emis de:autoritatea/compania emitentului dosarului (de ex. Garda de coastă)

  6. Data expirării:În cazul în care fișierul/documentul are o dată de expirare, asigurați-vă că îl înregistrați aici. Acest lucru este esențial pentru a ști (a se vedea în tabelele, rapoartele, tabloul de bord etc.) și a fi notificat (alertă), când fișiere / documente, cum ar fi licențe, certificate etc., sunt pe cale să expire. Nu adăugați niciun timp de livrare pentru a fi notificat în avans. Avem acest lucru acoperit pentru dvs. și vi se va notifica suplimentar X zile / săptămâni / luni înainte de această dată de expirare, pe baza a ceea ce configurați pe câmpul â € œReminderâ €. Desigur, veți fi în continuare notificat și la această dată de expirare

    1. Memento:Ce bine va fi să fii notificat numai atunci când ceva a expirat deja? În plus, până la data de expirare, puteți defini aici timpul de livrare doriți să primiți o notificare de alertă timpurie. Acest lucru vă poate ajuta să planificați și să programați în avans orice acțiuni necesare (de ex. o programare pentru inspecție și re-certificare)

  7. Note:Adăugați orice ar putea fi util pentru a fi păstrat în fișierul / documentul (de ex. detalii despre o fotografie făcută pentru o daună care urmează să fie revendicată). Acest câmp este căutabil și, prin urmare, poate fi urmărit atunci când căutați un anumit cuvânt / număr / nume conținut aici (de ex. numele unui tehnician, detalii despre o piesă de schimb, piese compatibile etc.)

Pe scurt, vi se recomandă să includă cât mai multe informații posibil. De asemenea, vă rugăm să acordați o atenție deosebită datei de expirare și memento. Punerea informațiilor potrivite vă poate ajuta enorm prin trimiterea unei alerte către dvs. și contactele desemnate înainte de a fi prea târziu! S-ar putea să arate un pic de muncă suplimentară pentru tine acum, dar va fi la îndemână atât pentru tine, cât și pentru contactele desemnate (de ex. Familia/skipper/tehnician/marina) să știe în avans și să planifice în consecință!

Cum săGestionați fișierele

În ecranul principal Fișiere, în vizualizarea tabelului Fișiere, treceți cursorul mouse-ului pe un nume de fișier.â € œDetaliiâ €Apare pe partea dreaptă și selectându-l accesațiEcran de editare a fișierelorÎn cazul în care puteți edita și modifica oricare dintre proprietățile Fișierului.


Cătreștergerea unui fișier, faceți clic pe pictograma "coș" din colțul din dreapta sus al ecranului de editare a fișierelor.


CătreDescărcați un fișier, faceți clic pe pictograma â € œdownloadâ € din colțul din dreapta sus al ecranului de editare a fișierelor.


Dosare și subfoldere

Pentru o mai bună gestionare a fișierelor, puteți crea foldere și subfoldere. Mai ales atunci când biblioteca de fișiere devine din ce în ce mai mare, folderele pot fi foarte utile în catalogarea și arhivarea fișierelor. Iată principalele funcționalități ale dosarelor:

  • Crearea unui folder:Faceţi clic pe“+ Creează folderâ€Butonul din partea de sus, tastați numele folderului dorit în fereastra pop-up și în cele din urmă faceți clic pe†œCreează folderâ€În limba engleză Dosarul va fi creat și îl puteți vedea în partea de sus a listei de fișiere. În mod similar, puteți crea subfoldere efectuând aceeași operațiune din orice folder


  1. Accesarea unui folder:În vizualizarea cardurilor, faceți clic pe un folder-card. În tabelul, treceți cursorul mouse-ului pe un nume de fișier.â € œDetaliiâ €Apare în partea dreaptă și selectându-l accesați folderul respectiv

  1. Navigarea în foldere:Pentru a reveni la folderul părinte, utilizațiLink-ul pesmetuluiSe găsește în partea de sus a ecranului. Făcând acest lucru, puteți urca un singur nivel sau mai mult sau până la rădăcina fișierelor (home-icon)


    • Related Articles

    • Sarcini (v2.13.0 - APR 2023)

      Vezi șiTutorial video de sarcini (v2.12.0). Sarcini - Înregistrați-vă cine, trebuie să facă ce, până când, etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] TheBoApp include oSarciniModul pentru gestionarea ...
    • Starea și licențele bărcii (v3.8.0 - MAI 2024)

      Starea bărcii și licențe [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] Starea bărcii: Gratuit vs. licențiat vs. dezactivat O barcă poate fi fie licențiată, gratuită, fie dezactivată. Să luămo privire asupra a ...
    • Partajarea (v2.6.0 - SEP 2022)

      Vezi șiPartajarea tutorialului videoÎn limba engleză Partajarea- Partajarea datelor cu familia, prietenii, echipajul; colaborarea cu coproprietari, mecanici, tehnicieni etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba ...
    • Întreținere (v2.13.0 - APR 2023)

      Vezi șiTutorial video de întreținere (v2.0)În limba engleză Întreținere - Urmăriți sarcinile de întreținere preventivă, piese de schimb, alerte etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] TheBoApp ...
    • Ce face TheBoatApp și cum funcționează

      Ce face TheBoatApp și cum funcționează [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] Ce Face TheBoApp oferă o experiență fără probleme de 360˚ și acces unificat pentru toate datele de navigație. Mai exact, vă ...