[articole non-engleze furnizate prin traducerea automată a originalului englezesc]
Păstrarea datelor, întotdeauna:nu vă ștergem niciodată datele, chiar și după o retrogradare la planul gratuit. Înregistrările, fișierele și bărcile dvs., inclusiv oricare dintre acestea pe care le-ați dezactivat, rămân stocate în siguranță și accesibile pentru dvs.
Exportul de date, întotdeauna:datele dvs. sunt întotdeauna disponibile pentru export, pe fiecare plan, inclusiv gratuit. Faceți o copie oricând doriți.
Depozitare:încota de depozitareNoul tău plan se aplică. În cazul în care datele stocate existente depășesc cota de stocare a noului plan, nu vom șterge niciodată niciunul dintre fișierele dvs. pentru dvs. Rămâneți în control și decideți ce fișiere să păstrați, să eliminați sau să exportați și puteți face upgrade din nou în orice moment.
Caracteristici:Putețipierde caracteristici specificeși/sau au o cotă mai mică pentru funcțiile disponibile (de exemplu, tablou de bord avansat, locații personalizate, categorii personalizate, partajare etc.). Indicativ, dacă sunteți abonat Plus și faceți upgrade la Free, este posibil să aveți 300 de alerte configurate, dar doar 30 pot fi active, în conformitate cu noul dvs. plan gratuit. Toate alertele deja configurate (300) vor rămâne intacte, dar inactive, astfel încât nu vor fi trimise notificări. În cazul în care vă actualizați planul, alertele inactive vor fi reactivate, în conformitate cu cota noului plan.