Kommer jag att ha tillgång till mina data om jag nedgraderar min plan?

Kommer jag att ha tillgång till mina data om jag nedgraderar min plan?

[icke-engelska artiklar som tillhandahålls genom maskinöversättning av det engelska originalet]


Självklart kommer du, och alltid!Vi raderar aldrig dina data någonsin. Inte när du nedgraderar, inte när din provperiod slutar och inte när du flyttar till gratisplanen. Dina uppgifter tillhör dig, användaren och vi gör förvaringen och datahanteringen åt dig.

När du nedgraderar din plan,Du har fortfarande tillgång till alla dina dataoch du kanExportera den alltid, på alla planer inklusive gratis, med tillämplig kvot och funktionsbegränsningar i din nya plan. Vägledande,
  • Datalagring, alltid:Vi tar aldrig bort dina data, även efter en nedgradering till den fria planen. Dina register, filer och båtar, inklusive alla du har stängt av, förblir säkert lagrade och tillgängliga för dig.

  • Dataexport, alltid:Dina data är alltid tillgängliga för export, på varje plan inklusive gratis. Ta en kopia när du vill.

  • Lagring:denlagringskvotDin nya plan gäller. Om dina befintliga lagrade data överstiger den nya planens lagringskvot tar vi aldrig bort någon av dina filer åt dig. Du behåller kontrollen och bestämmer vilka filer som ska behållas, tas bort eller exporteras, och du kan när som helst uppgradera igen.

  • Funktioner:du kanFörlora specifika funktioneroch/eller har lägre kvot på tillgängliga funktioner (t.ex. avancerad instrumentpanel, anpassade platser, anpassade kategorier, delning, etc). Om du är Plus-prenumerant och nedgraderas till gratis kan du ha 300 varningar konfigurerade, men endast 30 kan vara aktiva, i enlighet med din nya gratisplan. Alla dina redan konfigurerade varningar (300) kommer att förbli intakta men tomgång så inga meddelanden kommer att skickas. Om du uppgraderar din plan kommer tomgångsvarningarna att återaktiveras i linje med din nya plans kvot.