[icke-engelska artiklar från maskinöversättning av det engelska originalet]
Ditt konto och data förblir intakta.
Funktioner för betald plan kommer att återkallasAlltså om du något som överskrider den fria kvoten kommer att inaktiveras (t.ex. Endast 10 varningar kommer att förbli aktiva, etc).Speciellt för lagring kommer du att uppmanas att ta bort filer själv så att du kommer att vara inom den fria kvoten 300 MBHemsida Du kan flytta till en betald planprenumeration för att återaktivera dina kvotöverskridande funktioner.
Du kanUppgradera till en betald plan-prenumeration när som helst under din provperiod.I det här fallet kommer du inte att förlora några återstående provdagar eftersom din betalda planprenumeration kommer att initieras vid utgången av din provperiod.