[icke-engelska artiklar från maskinöversättning av det engelska originalet]
Om duvälja en nedgradering, det kommer att utföras i slutet av din faktureringscykel.
Om duAvsluta din prenumeration(dvs. Ta bort ditt konto och data) du fortfarande debiteras för hela faktureringscykeln.