Kontrolní seznamy - Registrace víceúkolů údržby, postupů lodí, nákupních seznamů atd.,

Kontrolní seznamy (v3.5.0 - březen 2024)

Kontrolní seznamy- registrace víceúkolů údržby, postupů lodí (kontrolů), nákupních seznamů atd.


[Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu]

TheBoatApp obsahujeKontrolní seznamyjako užitečný způsob správy vícestupňových úkolů (např. údržba, zimování atd.), doplnit nebo zkontrolovat vaše vybavení, náhradní, nástroje, bezpečnostní vybavení, zdravotnické potřeby a vybavení, spotřební materiál, potravinářské zásoby atd. Potřebujete něco koupit od supermarketu nebo lodi? Vezměte to na odpovídajícím seznamu a jděte nakupovat! Máš to? Vymažněte ji ("zkontrolujte" položku) ve svém seznamu. Takhle je velmi pohodlné mít kontrolní seznamy nákupů / úkolů, které můžete snadno znovu použít v průběhu času, jednoduše "přidáním" nové položky (y) nebo "zrušením zaškrtnutí" již stávající položky (y), a poté jednoduše znovu "zkontrolujte", když jste si to koupili / udělali.

JakKontrolní seznamy přístupu

Chcete-li přístup k kontrolním seznamům, přihlaste se do aplikace TheBoat a poté můžete vybrat "Kontrolní seznamy" z levé strany nabídky. Ve výchozím nastavení se zobrazí karta "Moje kontrolní seznamy" (skupina) obsahující všechny kontrolní seznamy, které jste vytvořili, zkopírovali nebo následovali (více viz níže).


Alternativně můžete vybrat kartu "Veřejné kontrolní seznamy" (skupina), kde si můžete prohlédnout všechny veřejně dostupné kontrolní seznamy. Na "Mých kontrolních seznamech" a "veřejných kontrolních seznamech" můžete použít pravé vyhledávací pole v horním rohu, abyste našli kontrolní seznamy odpovídající vašim kritériím.


JakKontrolní seznams

Vyberte "Kontrolní seznamy" z levé nabídky a poté klikněte+ Přidat kontrolní seznam"Je to pravda.



Nyní jste na obrazovce přidávat/editovat kontrolní seznamy. Začněte vyplňovat údaje kontrolního seznamu, který přidáváte (např. kontrolní seznam údržbových úkolů). Můžete přeskočit některá z těchto polí, ale ujistěte se, že splní povinná identifikovaná hvězdičkou.

Obecně

Zde níže můžete vidětObecná poleKontrolního seznamu a jejich funkčnosti:

  • Obrázek obalu:Vyberte obrázek, který máte rádi, aby byl použit na titulní stránce vašeho kontrolního seznamu. Raději použijte něco reprezentativního, abyste si mohli snadno rozpoznat tento kontrolní seznam tím, že uvidíte jeho krytí

  • Název:Jak chcete pojmenovat tento kontrolní seznam? Raději použijte něco popisného, protože se toto jméno objeví na různých seznamech a zprávách později, zejména pokud se jedná o veřejný kontrolní seznam (viz níže)

  • Popis:rozšířit veškeré podrobnosti o působnosti tohoto kontrolního seznamu a jeho použití. To může být pro vás užitečné vzpomenout si v budoucnu, o čem je tento kontrolní seznam a mnohem více na veřejných kontrolních seznamech, které pomohou druhým najít jej a vhodně použít (viz níže)

  • Vlastní:Vyberte si tento kontrolní seznam pouze pro oči ("soukromé") nebo jej nechat veřejnou pro celou loď komunitu, aby z ní mohla těžit i

  • Kategorie:Odkaz naKategorie a přizpůsobení

  • Odkazovaný záznam:Souvisí tento kontrolní seznam s jinými záznamy inventáře/úkoly/trip/logy? Pokud ano, nakonfigurovejte si ji zde. Konkrétní kontrolní seznam můžete propojit s dalšími relevantními záznamy (např. Kontrolní seznam údržby motoru s motorem, palivovým filtrem, pásem motoru atd.)

Kontrolní seznam položek

Zde níže můžete vidětPoložky kontrolních seznamůA jejich funkčnost.


Klikněte na položku + Přidat položku - tolikrát, kolikrát-položky kontrolního seznamu, které potřebujete zaregistrovat. Na přidaných položkách můžete:

  • Zkontrolujte zaškrt:Použijte ikonu klíšťat ke kontrole položek, jak je učiněno/odděleno

  • Vymazat:Použijte ikonu červeného koše na pravé straně k odstranění položek

  • Objednávka:použijte ikonu chytáka (symbol šesti bodů) k chycení položky a přesunutí ji nahoru / dolů, abyste znovu objednali kontrolní seznam podle vašich potřeb (např. Pořadí prací, které mají být provedeny)

JakSpráva kontrolních seznamů

Vybrat"Kontrolní seznamy"Z levé strany menu. Nyní jste na obrazovce kontrolních seznamů, kde můžete vidět všechny své kontrolní seznamy, ve dvou skupinách (kartách), jako"Moje kontrolní seznamy"a"Veřejné kontrolní seznamy"Je to pravda.


Moje kontrolní seznamy

Na každé z vašich vlastních kontrolních karet můžete vidět následující:


  • Název

  • Popis

  • Cover-image

  • Rozumím:Klikněte na kopii kontrolního seznamu. Můžete to použít ke zahájení nového kontrolního seznamu s položkami již existujícími v jednom z vašich vlastních kontrolních seznamů nebo dokonce veřejných. Můžete také zkopírovat a uklidit svůj soukromý kontrolní seznam a poté zveřejnit ostatním, aby z něj měli prospěch. Více naleznete v:

  • Vymazat:Kliknutím na kontrolní seznam (můžete smazat pouze své vlastní kontrolní seznamy, zatímco odstranit veřejný kontrolní seznam ze zobrazení v rámci ‚Moje kontrolní seznamy' použijte tlačítko ‚Unfollow')

  • Položky:Částka kontrolního seznamu zobrazuje

  • Soubory:Zobrazuje množství přiložených souborů

  • Poznámky:Ukazuje množství komentářů uživatelů

  • Následováno:Zobrazuje počet uživatelů následujících kontrolní seznam (viz níže)

  • Zkopírováno:Kolikrát byl kontrolní seznam zkopírován uživateli

  • Podrobnosti:Kliknutím na zobrazení nebo provedení změn na krytí kontrolního seznamu, názvu, popisu, položek atd. (viz podrobnosti o â € "Jak registrovat kontrolní seznamy")

Připomínky

Na samém dolu každého kontrolního seznamu najdete sekci Komentáře. Všichni uživatelé mohou komentovat jakýkoli veřejný kontrolní seznam, zatímco majitel kontrolního seznamu (tvůrce) je informován, když je na jeho kontrolním seznamu zveřejněn nový komentář. V sekci komentářů kontrolního seznamu, který vlastníte, můžete vidět následující:

  1. Přidat komentář:Kliknutím na tlačítko přidat komentář, včetně odpovědi na komentář obdržený od jiného uživatele

  • Hlasovat/Líbí se mi:Kliknutím na tlačítko Palec nahoru hlasovat komentář, který se vám líbí/souhlasí

    • Upvote/Like Counter:Můžete vidět, jak může upvotes/líbí se/palec nahor komentář má

  • Upravit komentář:Klikněte na ikonu tří bodů (více) a poté klikněte na â € œUpravit komentář € a revidovat svůj komentář

  • Smazat komentář:Klikněte na ikonu tří bodů (více) a poté klikněte na â € œDelete komentář" odstranit komentář


  1. Středně přijímané komentáře a uživatelé

    1. Smazat komentář:Přesně tak, jak je učiněno pro váš komentář, klikněte na ikonu tří bodů (více) a poté klikněte na â € "Delete komentář" odstranit komentář jiného uživatele uvedený na vašem kontrolním seznamu
    2. Uživateli blokovat:v případě, že jste měli opakované nepříjemné komentáře uživatele (tj. Spammer) ve svém kontrolním seznamu klikněte na ikonu tří bodů (více) a poté klikněte na â € œBlock User', abyste zakázali tomuto uživateli komentovat na vašem kontrolním seznamu (možná budete také chtít vyčistit svůj seznam vymazáním komentářů tohoto uživatele pomocí funkce â € œDelete komentář")

Sledujte veřejný kontrolní seznam

Na každé veřejné kontrolní kartě můžete navíc vidět tlačítko "Following".


Veřejné kontrolní seznamy vytvořené ostatními a které sledujete, se objevují v "Mých kontrolních seznamech" a jsou identifikovány jako "Nasledující".


Chcete-li odstranit kontrolní seznam, který sledujete, jednoduše přiveďte tlačítkem "Following", které se otočí na "Unfollow", a klikněte na něj.


Veřejný kontrolní seznam kopírování

Podobně můžete kliknout na"Kopírovat"Symbol pro veřejný kontrolní seznam, který má být zkopírován do vašeho"Moje kontrolní seznamy"Je to pravda. pak jej budete moci plně použít jako kontrolní seznam, který jste vytvořili, budete moci upravit název/popis a přidat/odstranit/přeuspořádat položky. Samozřejmě nebudete obdržet žádné aktualizace, v případě, že původní tvůrce kontrolního seznamu přidá / reviduje položky kontrolního seznamu.


    • Related Articles

    • Kontrolní seznamy osvědčených postupů: Jak udržet své veřejné kontrolní seznamy

      Viz také Kontrolní seznamy osvědčených postupů: Jak udržet své veřejné kontrolní seznamy výukové video. Kontrolní seznamy osvědčených postupů: Jak udržet své veřejné kontrolní seznamy [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického ...
    • Sdílení (v2.6.0 - září 2022)

      Viz takéVýukové video sdíleníJe to pravda. Sdílení- Sdílet data s rodinou, přáteli, posádkou; spolupracovat se spolumajiteli, mechaniky, techniky atd. [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu] TheBoatApp ...
    • Kontrolní seznam osvědčených postupů: Sledujte nebo kopírujte veřejný kontrolní seznam?

      Viz také Kontrolní seznam osvědčených postupů: Sledujte nebo kopírujte veřejný kontrolní seznam? Výukové video. Kontrolní seznam osvědčených postupů: Sledujte nebo kopírujte veřejný kontrolní seznam? [Neanglické články poskytované strojovým překladem ...
    • Co dělá TheBoatApp a jak funguje

      Co dělá TheBoatApp a jak funguje [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu] Co to dělá TheBoatApp poskytuje bezproblémový zážitek 360˚ a jednotný přístup ke všem datům o lodi. Konkrétněji vám poskytuje správu dat vašeho ...
    • Inventář (v2.13.0 - APR 2023)

      Viz také Inventář (v2.13.0) výukové video. Inventář - Katalogujte své vybavení, nástroje, spotřební materiál atd. [Neanglické články poskytované strojovým překladem anglického originálu] TheBoatApp obsahujeInventářModulpro kompletní katalogizaci ...