Ellenőrző listák - Regisztrálja a karbantartást több feladat, hajóeljárások, bevásárlólisták stb.,

Ellenőrző listák (v3.5.0 - 2024. március)

Ellenőrzési listák- Regisztrálja a karbantartás több feladatot, hajóeljárásokat (ellenőrzéseket), bevásárlólistákat stb.


[az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek]

A TheBoatApp tartalmaz egyEllenőrzési listákmodul, mint a többlépcsős feladatok kezelésének praktikus módja (pl. karbantartás, telelés stb.), felszerelések, pótalkatrészek, szerszámok, biztonsági felszerelések, orvosi felszerelések és felszerelések, fogyóeszközök, élelmiszer-ellátás stb. feltöltése vagy ellenőrzése. Vásárolnia kell valamit a szupermarketből vagy a hajóvezetőből? Egyszerűen vegye fel a megfelelő listán, és menjen vásárolni! Megvan? Törölje ki ("ellenőrizze" az elemet) a listából. Így nagyon kényelmes olyan vásárlási / teendők ellenőrző listái, amelyeket idővel könnyen újrafelhasználhat, egyszerűen "új elemek" hozzáadásával vagy a már meglévő elemek "kifejezésével", majd egyszerűen "ellenőrizze" újra, amikor megvásárolta / elvégezte.

Hogyan kellHozzáférés ellenőrző listák

Az ellenőrző listák eléréséhez jelentkezzen be a TheBoatAppba, majd válassza az "Érlőlisták" lehetőséget a bal oldali menüből. Alapértelmezés szerint az "Érlőlistáim" lap (csoport) jelenik meg, amely tartalmazza az összes létrehozott, másolt vagy követett ellenőrzőlistát (további információkat lásd alább).


Alternatív megoldásként kiválaszthatja a "Nyilvános ellenőrzőlisták" lapot (csoport), ahol megtekintheti az összes nyilvánosan elérhető ellenőrzőlistát. Mind a "Én ellenőrző listáim", mind a "Nyilvános ellenőrző listákon" használhatja a jobb felső keresőmezőt, hogy megtalálja a kritériumoknak megfelelő ellenőrző listákat.


Hogyan kellRegisztráció Ellenőrzési listas

Válassza a bal oldali menüből az "Érlőlisták" lehetőséget, majd kattintson a"+ Ellenőrzési lista hozzáadása".



Most már az ellenőrző listák hozzáadása/szerkesztése képernyőn van. Kezdje el kitölteni a hozzáadott ellenőrző lista adatait (pl. karbantartási teendők ellenőrző listája). Néhány ilyen mezőt kihagyhat, de győződjön meg róla, hogy teljesíti a csillaggal azonosított kötelezőeket.

Általános

Itt alább láthatja aÁltalános mezőkEllenőrzési lista és azok funkciói:

  • Borító kép:Válassza ki azt a képet, amelyet szeretne használni az ellenőrző lista borítóján. Jobb használni valami reprezentatív, hogy könnyen észrevehesse ezt az ellenőrző listát, ha csak látja a borító képét

  • Cím:Hogyan szeretné megnevezni ezt az ellenőrző listát? Jobb használni valami leíró, mivel ez a név később különböző listákon és jelentésekben jelenik meg, különösen akkor, ha ez egy nyilvános ellenőrző lista (lásd alább)

  • Leírás:bővítse az ellenőrző lista hatályával és használatával kapcsolatos részleteket. Ez hasznos lehet abban, hogy a jövőben felidézze, miről szól ez az ellenőrző lista, és még sok más a nyilvános ellenőrző listákon, hogy segítsen másoknak megtalálni és megfelelően használni (lásd alább)

  • Privát:Válassza ki, hogy ezt az ellenőrző listát csak a szeme számára tartja ("privát"), vagy hagyja nyilvánosan, hogy az egész csónakázási közösség is profitálhasson belőle

  • Kategória:Lásd:Kategóriák és testreszabás

  • Linkelt rekord:Kapcsolódik-e ez az ellenőrző lista más leltár/feladat/utazás/naplórekordokhoz? Ha igen, konfigurálja itt. Egy adott ellenőrzőlistát összekapcsolhat más releváns rekordokkal (pl. motorkarbantartási ellenőrző lista motorral, tüzelőanyag-szűrővel, motorövvel stb.)

Ellenőrzési lista-elemek

Itt alább láthatja aEllenőrzési listák elemekés funkcionalitásukat.


Kattintson a "+Elem hozzáadása" gombra annyit, mint a regisztrációhoz szükséges ellenőrző lista elemek. Hozzáadott elemek esetén:

  • Ellenőrzés/Uncheck:használja a kullancs ikon, hogy ellenőrizze az elemek kész / visszavonása

  • A következők törlendő:használja a jobb oldalon lévő piros szemetes ikon eltávolításához az elemek

  • Rendelés:használja a grabber-ikon (hat pontos szimbólum) egy elem megragadásához, és mozgatja felfelé / lefelé, hogy átrendezze az ellenőrző listát az Ön igényeinek megfelelően (pl. az elvégzendő munkák sorrendje)

Hogyan kellEllenőrző listák kezelése

Válasszon"Érlőlisták"A bal oldali menüből. Most az ellenőrző listák képernyőjén van, ahol az összes ellenőrző listát láthatja, két csoportban (táblákban), mint"Az ellenőrző listáim"és"Nyilvános ellenőrző listák".


Ellenőrző listáim

Minden egyes saját ellenőrzőlista kártyáján a következőket láthatja:


  • Cím

  • Leírás

  • Borító kép

  • Másolás:Kattintson az ellenőrző lista másolatához. Ezzel új ellenőrzőlistát indíthat olyan elemekkel, amelyek már léteznek az egyik saját ellenőrző listáján, vagy akár nyilvános ellenőrző listáján. Másolhatja és megtisztíthatja a privát ellenőrző listáját is, majd nyilvánosságra hozhatja azt mások számára, hogy részesüljenek belőle. További információért lásd:

  • A következők törlendő:Kattintson az ellenőrzőlista törléséhez (csak a saját ellenőrzőlistáit törölheti, míg a Nyilvános ellenőrzőlista eltávolításához a "Az ellenőrző listáim" gombot használja)

  • Tételek:mutatja az ellenőrzőlista elemek mennyiségét

  • Fájlok:megjeleníti a csatolt fájlok mennyiségét

  • Megjegyzések:Megmutatja a felhasználók észrevételeinek számát

  • A következő:megjeleníti az ellenőrző listát követő felhasználók számát (lásd alább)

  • Másolás:megmutatja, hogy hányszor másolták az ellenőrző listát a felhasználók

  • Részletek:Kattintson az ellenőrző lista borítóképének, címének, leírásának, elemeinek stb. megtekintéséhez vagy módosításához (lásd a fenti "Hogyan regisztrálható ellenőrző listák" részleteket)

Hozzászólások

Az egyes ellenőrzőlisták alján található a Hozzászólások rész. Minden felhasználó hozzászólhat bármely nyilvános ellenőrzőlistához, miközben az ellenőrző lista tulajdonosát (készítőt) értesítik, ha egy új megjegyzést tesznek közzé az ellenőrző listáján. A tulajdonában lévő ellenőrző lista megjegyzések részében a következőket láthatja:

  1. Hozzáadás hozzáadása:kattintson a gombra megjegyzés hozzáadásához, beleértve a másik felhasználótól kapott megjegyzésekre adott választ

  • Szavazz/Tetszik:Kattintson a hüvelykujj felfelé gombra, hogy megszavazz egy hozzászólást, amellyel tetszik / egyetértek

    • Szavazz/Like Counter:Láthatja, hogyan szavazhat / tetszik / hüvelykujj egy hozzászólás

  • Hozzászólás szerkesztése:Kattintson a hárompontos (több) ikonra, majd kattintson a "Szerkesztés hozzászólás" gombra a hozzászólás felülvizsgálatához

  • A megjegyzés törlése:Kattintson a hárompontos (több) ikonra, majd kattintson a "Comment törlése" gombra a hozzászólás eltávolításához


  1. Mérsékelt fogadott hozzászólások és felhasználók

    1. A megjegyzés törlése:Pontosan úgy, mint egy hozzászólásodhoz, kattints a három pontos (több) ikonra, majd kattints a "Törlés hozzászólás" gombra, hogy eltávolítsd egy másik felhasználó megjegyzését, amelyet egy ellenőrző listádon tettek
    2. Blokk felhasználó:abban az esetben, ha ismétlődő kellemetlen megjegyzéseket kapott egy felhasználótól (pl. spammer) egy ellenőrző listádon kattintson a három pontos (több) ikonra, majd a "Felzárás" gombra, hogy megtiltsa a felhasználónak, hogy hozzászóljon az ellenőrző listádon (lehet, hogy törölje a listádat a felhasználó megjegyzéseinek törlésével a "Komment törlése" funkcióval)

Kövesse a nyilvános ellenőrző listát

Minden nyilvános ellenőrző lista kártyán láthatja a "Követés" gombot is.


A mások által készített nyilvános ellenőrzőlisták, amelyeket követsz, megjelennek az "Én ellenőrző listáim"-ban, és "Következő"-ként azonosítják őket.


A követett ellenőrzőlista eltávolításához egyszerűen mozogjon az "Követés" gomb fölött, amely "Unfollow"-ra fordul, és kattintson rá.


Nyilvános ellenőrző lista másolása

Hasonlóképpen kattinthat a"Másolás"egy nyilvános ellenőrzőlista szimbóluma, amelyet másolni kell az Önbe"Az ellenőrző listáim". Ezután teljes mértékben használhatja az Ön által létrehozott ellenőrző listaként, szerkesztheti a címet / leírást, és hozzáadhatja / eltávolíthatja / átrendezheti az elemeket. Természetesen nem kap frissítéseket, abban az esetben, ha az eredeti ellenőrzőlista készítő hozzáadja / felülvizsgálja az ellenőrző lista elemeket.


    • Related Articles

    • A legjobb gyakorlatok ellenőrző listái: Hogyan tartsuk fenn a nyilvános ellenőrző listákat

      Lásd még Ellenőrzési listák legjobb gyakorlatok: Hogyan tartsuk fenn a nyilvános ellenőrző listákat videó bemutató. A legjobb gyakorlatok ellenőrző listái: Hogyan tartsuk fenn a nyilvános ellenőrző listákat [az angol eredeti gépi fordításával ...
    • Megosztás (v2.6.0 - SEP 2022)

      Lásd még:Videó bemutató megosztása. Megosztás- Ossza meg az adatokat családjával, barátaival, legénységével; működjön együtt társtulajdonosokkal, szerelőkkel, technikusokkal stb. [az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek] A ...
    • A legjobb gyakorlatok ellenőrző listái: Kövesse vagy másolja a nyilvános ellenőrző listát?

      Lásd még A legjobb gyakorlatok ellenőrző listái: Kövesse vagy másolja a nyilvános ellenőrző listát? bemutató videó. A legjobb gyakorlatok ellenőrző listái: Kövesse vagy másolja a nyilvános ellenőrző listát? [az angol eredeti gépi fordításával ...
    • Egyéni mezők (v3.4.0 - FEB 2024)

      Egyedi mezők-Bármely dokumentálni és nyomon követni kívánt attribútum hozzáadása [az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek] Egyéni mező szerkesztése Egyéni mező szerkesztéséhez kattintson a jobb oldalon található ceruza ikonra ...
    • Leltár (v2.13.0 - APR 2023)

      Lásd még az Leltár (v2.13.0) videó bemutató. Leltár - Katalógus a berendezések, szerszámok, fogyóeszközök, stb [az angol eredeti gépi fordításával biztosított nem angol cikkek] A BoatApp tartalmaz egyLeltármodulberendezések, pótalkatrészek, ...