Listele de verificare - Înregistrarea multi-sarcini de întreținere, proceduri cu barca, liste de cumpărături etc.,

Liste de verificare (v3.5.0 - MAR 2024)

Liste de verificare- Înregistrați mai multe sarcini de întreținere, proceduri cu barca (verific), liste de cumpărături etc.


[articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză]

TheBoatApp include oListe de verificaremodulul ca o modalitate la îndemână de a gestiona sarcinile în mai mulți pași (de ex. Întreținere, iernare etc.), pentru a vă umple sau verifica echipamentul, piese de schimb, unelte, unelte de siguranță, consumabile și unelte medicale, consumabile, provizii alimentare etc. Trebuie să cumpărați ceva de la supermarket sau de la candelabrul navei? Pur și simplu au-l într-o listă corespunzătoare și du-te la cumpărături! Ai înțeles? Loviți-l ("verificați" elementul) din listă. Astfel, este foarte convenabil să aveți liste de verificare de cumpărături / de făcut pe care le puteți reutiliza cu ușurință în timp, prin simpla "adăugare" a elementelor noi sau "debifare" deja existente și apoi pur și simplu re-"verificați" atunci când l-ați cumpărat / făcut.

Cum săAccesați liste de verificare

Pentru a accesa listele de verificare, conectați-vă la TheBoatApp și apoi puteți selecta "Liste de verificare" din meniul din stânga. În mod implicit, vedeți fila (grup) care conține toate listele de verificare pe care le-ați creat, copiat sau urmărit (a se vedea mai jos pentru mai multe).


Alternativ, puteți selecta fila "Liste de verificare publice" (grup) unde puteți vedea toate listele de verificare disponibile publicului. Atât pe â € œMy Checklistsâ € cât și â € œPublic Checklistsâ € puteți utiliza caseta de căutare din dreapta sus pentru a găsi listele de verificare care corespund criteriilor dvs.


Cum săÎnregistrați-vă lista de verificareȘtiri

Selectați "Liste de verificare" din meniul din stânga și apoi faceți clic pe"+Adăugați lista de verificare"Știri



Acum vă aflați pe ecranul de adăugare / editare a listelor de verificare. Începeți să completați datele listei de verificare pe care o adăugați (de ex. o listă de verificare a întreținerii). Puteți sări peste unele dintre aceste câmpuri, dar asigurați-vă că le îndepliniți pe cele obligatorii, identificate printr-un asterisc.

Știri generale

Aici mai jos puteți vedeaCâmpuri generalea unei liste de verificare și a funcționalității acestora:

  • Imaginea coperții:Selectați o imagine care vă place să fiți utilizată coperta listei de verificare. Utilizați mai bine ceva reprezentant, astfel încât să puteți observa această listă de verificare cu ușurință, doar văzând imaginea de copertă a acesteia

  • Titlu:Cum doriți să numiți această listă de verificare. Utilizați mai bine ceva descriptiv, deoarece acest nume va apărea pe diverse liste și rapoarte mai târziu, mai ales dacă aceasta este o listă publică de verificare (a se vedea mai jos)

  • Descriere:extinde orice detalii despre domeniul de aplicare al acestei liste de verificare și utilizarea acesteia. Acest lucru poate fi util pentru a vă aminti în viitor despre ce este această listă de verificare și multe altele pe o listă publică de verificare pentru a ajuta pe alții să o găsească și să o utilizeze în mod corespunzător (a se vedea mai jos)

  • Persoane fizice:Selectați pentru a păstra aceste liste de verificare numai pentru ochii dvs. (â € œprivateâ € ) sau lăsați-le ca public pentru ca întreaga comunitate de navigație să poată beneficia și de ea.

  • Categorie:se referă laCategorii și personalizare

  • Înregistrare legată:Această listă de verificare se referă la alte înregistrări de inventar / sarcină / călătorie / jurnal? Dacă da, configurați-l aici. Puteți lega o anumită listă de verificare cu alte înregistrări relevante (de ex. o listă de verificare a întreținerii motorului cu motor, filtru de combustibil, centură de motor etc.)

Lista de verificare

Aici mai jos puteți vedeaArticole din liste de verificareȘi funcționalitatea lor.


Faceţi clic pe “+Adăugaţi element†de câte ori decât elementele din lista de verificare de care aveţi nevoie pentru a vă înregistra. Pe elementele adăugate, puteți:

  • Verificați / neverificați:Utilizați pictograma de bifare pentru a verifica elementele așa cum sunt făcute / anulate

  • Ștergeți:Utilizați pictograma coș roșu din partea dreaptă pentru a elimina elementele

  • Comandă:Utilizați icoana grabber (simbolul șase puncte) pentru a apuca un element și a-l muta în sus / în jos, astfel încât să reordonați lista de verificare în funcție de nevoile dvs. (de ex. ordinea lucrărilor care urmează să fie efectuate)

Cum săGestionați listele de verificare

Selectați"Liste de verificare"din meniul din stânga. Acum vă aflați pe ecranul listelor de verificare unde puteți vedea toate listele de verificare, în două grupuri (tabete), ca"Liste de verificare"și"Liste de verificare publice"Știri


Listele mele de verificare

Pe fiecare dintre propriile cărți de liste de verificare puteți vedea următoarele:


  • Titlu

  • Descriere

  • Copertă-imagine

  • Copiați:Faceți clic pentru a face o copie a unei liste de verificare. Puteți utiliza acest lucru pentru a începe o nouă listă de verificare cu elemente deja existente într-una dintre propriile liste de verificare sau chiar una publică. De asemenea, puteți copia și curăța o listă privată de verificare a dvs. și apoi o puteți face publică pentru ca alții să beneficieze de ea. Pentru mai multe informații, consultați:

  • Ștergeți:Faceți clic pentru a șterge lista de verificare (puteți șterge numai propriile liste de verificare, în timp ce pentru a elimina o listă de verificare publică de la apariția în â € œMy Checklistsâ € utilizați butonul â € œUnfollowâ €)

  • Articole:Afișează suma elementelor listei de verificare

  • Fișiere:Afișează cantitatea de fișiere atașate

  • Comentarii:Afișează cantitatea de comentarii de la utilizatori

  • Urmărit:Afișează numărul de utilizatori urmând lista de verificare (a se vedea mai jos)

  • Copiate:Afișează de câte ori lista de verificare a fost copiată de utilizatori

  • Detalii:Faceți clic pentru a vizualiza sau a face modificări pe coperta-imaginea, titlul, descrierea, elementele etc. (a se vedea detaliile despre â € œCum se înregistrează Checklistsâ € de mai sus)

Comentarii

Chiar în partea de jos a fiecărei liste de verificare puteți găsi secțiunea Comentarii. Toți utilizatorii pot comenta orice listă de verificare publică în timp ce proprietarul listei de verificare (creatorul) este notificat atunci când un nou comentariu este postat pe o listă de verificare a lui. În secțiunea de comentarii a unei liste de verificare pe care o dețineți puteți vedea următoarele:

  1. Adaugă comentariu:Faceți clic pe butonul pentru a adăuga un comentariu, inclusiv răspunsul la comentariul primit de la un alt utilizator

  • Upvot/Like:Faceți clic pe butonul degetelor mari în sus pentru a vota un comentariu care vă place / sunt de acord cu

    • Upvot/Like Counter:S-ar putea să vedeți cum să-și susțină / să-și placă degetul mare un comentariu

  • Editează comentariul:Faceți clic pe pictograma cu trei puncte (mai multe) și apoi faceți clic pe â € œEdit commentâ € pentru a revizui un comentariu al tău

  • Șterge comentariul:Faceți clic pe pictograma cu trei puncte (mai multe) și apoi faceți clic pe â € œDelete comentariuâ € pentru a elimina un comentariu al tău


  1. Moderat primit Comentarii și utilizatori

    1. Șterge comentariul:exact așa cum a făcut pentru un comentariu al tău, faceți clic pe pictograma trei puncte (mai multe) și apoi faceți clic pe â € œDelete comentariuâ € pentru a elimina un comentariu al unui alt utilizator făcut pe o listă de verificare a ta
    2. Blocați utilizatorul:în cazul în care este posibil să fi repetat comentarii neplăcute de la un utilizator (de ex. spammer) într-o listă de verificare a ta, faceți clic pe pictograma cu trei puncte (mai multe) și apoi faceți clic pe â € œBlock utilizatorâ € pentru a interzice acestui utilizator să comenteze lista de verificare (de asemenea, poate doriți să curățați lista ștergând comentariile acestui utilizator folosind funcționalitatea â € œDelete commentâ €)

Urmați o listă de verificare publică

Pe fiecare carte publică de verificare puteți vedea în plus butonul â € œFollowingâ €.


  • Urmărește:Adaugă lista de verificare în secțiunea "Liste de verificare". Aveți doar funcționalitatea de verificare / debifare, dar veți primi orice actualizări efectuate de creator (de ex. adăugarea sau revizuirea elementelor). Veți putea să-l utilizați ca listă de verificare, putând verifica / debifa orice elemente doriți. Nu veți putea adăuga / elimina / rearanja elemente, dar veți avea întotdeauna cea mai recentă versiune, deoarece atunci când creatorul său va adăuga / revizui orice, lista de verificare urmată va fi, de asemenea, actualizată. Pentru mai multe consultați:

Listele publice de verificare realizate de alții și pe care le urmăriți apar în â € œListe mele de verificareâ € și sunt identificate ca â € œFollowingâ € .


Pentru a elimina o listă de verificare pe care o urmăriți, pur și simplu treceți peste butonul â € œFollowingâ €, care se transformă în â € œUnfollowâ € , și faceți clic pe ea.


Copierea unei liste de verificare publice

În mod similar, puteți face clic pe"Copie"Simbol pentru o listă publică de verificare care urmează să fie copiată în"Liste mele de verificare"În limba engleză Veți putea apoi să o utilizați pe deplin ca o listă de verificare pe care ați creat-o, putând edita titlul / descrierea și adăuga / elimina / rearanja elemente. Desigur, nu veți primi actualizări, în cazul în care creatorul inițial al listei de verificare va adăuga / revizui elementele din lista de verificare.


    • Related Articles

    • Cele mai bune practici: Cum să vă mențineți listele publice de verificare

      Vezi și Cele mai bune practici: Cum să vă mențineți tutorialul video pentru liste de verificare publice. Cele mai bune practici: Cum să vă mențineți listele publice de verificare [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în ...
    • Inventar (v2.13.0 - APR 2023)

      Vezi și Inventar (v2.13.0) tutorial video/ Inventar - Catalog echipamentele, uneltele, consumabilele etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] TheBoApp include o Inventar modululpentru catalogarea ...
    • Cele mai bune practici: Urmați sau copiați o listă publică de verificare?

      Vezi și Cele mai bune practici: Urmați sau copiați o listă publică de verificare? tutorial video. Cele mai bune practici: Urmați sau copiați o listă publică de verificare? [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba ...
    • Partajarea (v2.6.0 - SEP 2022)

      Vezi șiPartajarea tutorialului videoÎn limba engleză Partajarea- Partajarea datelor cu familia, prietenii, echipajul; colaborarea cu coproprietari, mecanici, tehnicieni etc. [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba ...
    • Ce face TheBoatApp și cum funcționează

      Ce face TheBoatApp și cum funcționează [articole neengleze furnizate de traducerea automată a originalului în limba engleză] Ce Face TheBoApp oferă o experiență fără probleme de 360˚ și acces unificat pentru toate datele de navigație. Mai exact, vă ...