Bestanden en documenten (v2.16.0 - JUN 2023)

Bestanden en documenten (v2.16.0 - JUN 2023)

Bestanden en documenten- Catalogus- en archiefgaranties, certificaten, licenties, bonnen, facturen, foto's, video's, enz.


[niet-Engelse artikelen geleverd door machinevertaling van het Engelse origineel]

TheBoatApp bevat eenFilesmodule voor het actief uploaden en beheren van verschillende soorten bestanden. U kunt beginnen met de boot van uw bootdocumenten, certificaten, handleidingen, foto's, enz.Upload uw bestanden of documenten, stel vervaldatums en herinneringsdata in en word gewaarschuwd via automatische herinneringen aan komende deadlines om dienovereenkomstig te plannen!

Bestanden is een functionaliteit die horizontaal alle modules overspant (d.w.z. Logboek, inventaris, taken, checklists) dus er bestaat een sectie Bestanden in elke modules waar u alle benodigde bestanden kunt toevoegen. Deze bestanden worden weergegeven in de betreffende record waar ze zijn toegevoegd en ook binnen de module Bestanden, die functioneren als een bestandsopslagplaats, met bestandsoverzicht en centraal beheer.

Mappen en submappenZe worden ook ondersteund. Ga je gang en stel de mappenstructuur in die je beter bij je past om licenties, certificaten, garanties, handleidingen, werk/plezier foto's en video's en alles wat je nodig hebt om je boot in topvorm te houden!

Hoe te Hoe te makenAccess Files

Om toegang te krijgen tot de module Bestanden, logt u in op TheBoatApp en selecteert u "Bestanden" in het menu aan de linkerkant.


Hoe te Hoe te makenBest bestanden uploaden uploaden uploaden bestanden uploaden uploaden

Klik op de“Uploadâ€knop (linksboven) en selecteer het bestand dat u wilt uploaden. Alternatively, you may simplyslepen en neerzettenuw bestand naar de aangewezen drop-zone bovenaan.


Hoe te Hoe te makenRegister Files/Documents details

Klik in de kaartweergave van de bestanden op een bestandskaart om toegang te krijgen tot debestandseigenschappen. bestandseigenschappen.


Als u de tabelweergave van bestanden gebruikt, beweeg dan de muiscursor op een bestandsnaam.'Details'verschijnt aan de rechterkant en door deze te selecteren heeft u toegang tot debestandsgegevens.


U kunt nu een van de bestandseigenschappen bewerken en wijzigen.


  1. Bestandsnaam:De bestandsnaam van uw geüploade bestand wordt hier automatisch gebruikt. De naam geeft de naam van het bestand dat op de server is opgeslagen, zodat verdere downloads (door u of gebruikers van delen) krijgt, krijgt u een bestand met de naam zoals hierbij gedefinieerd als gedefinieerd.

  2. Naam: Naam:hoe u dit document/foto/video/etc wilt identificeren. Gebruik beter iets beschrijvends omdat deze naam later op verschillende lijsten en rapporten zal verschijnen. Hiermee wordt het opgeslagen bestand niet hernoemen van het opgeslagen bestand

  3. Boot: Boot:the boat which the respective file concerns

  4. Datum van uitgifte:de datum waarop het bestand is uitgegeven (bijv. de officiële protocoldatum van een inspectiecertificaat, een vergunning, enz.)

  5. Uitgegeven door:de autoriteit/onderneming van de uitgevende instelling van het dossier (bijv. kustwacht) kustwacht)

  6. Vervaldatum:Als het bestand/document een vervaldatum heeft, moet u het hier registreren. Dit is cruciaal voor u om te weten (zie het in uw tabellen, rapporten, dashboard, enz.) en op de hoogte te worden gesteld (waarschuwing), wanneer bestanden/documenten zoals licenties, certificaten, enz. op het punt staan te verlopen. Voeg geen doorlooptijd toe om vooraf op de hoogte te worden gesteld. We hebben dit voor u gedekt en u wordt bovendien X dagen/weken/maanden voor deze vervaldatum op de hoogte gebracht, op basis van wat u configureert op het veld "Herinnering". Uiteraard wordt u ook nog steeds op de hoogte gebracht van deze vervaldatum

    1. Herinnering:Wat voor nut heeft het om alleen een melding te krijgen als er al iets is verlopen? Bovendien kunt u hier tot de vervaldatum de doorlooptijd definiëren die u een vroegtijdige waarschuwing wilt ontvangen. Dit kan u helpen om vooraf alle benodigde acties te plannen en te plannen (bijv. een afspraak voor een inspectie en hercertificering)

  7. Opmerkingen:Voeg alles toe dat nuttig kan zijn om in de bestands-/documentrecord te worden bewaard (bijv. details van een foto die is gemaakt voor een schade die moet worden geclaimd). Dit veld is doorzoekbaar en dus traceerbaar wanneer u op zoek bent naar een specifiek woord/nummer/naam een naam van een technicus, details over een reserveonderdeel, compatibele onderdelen, enz.)

Kortom, u wordt ten zeerste geadviseerd om zoveel mogelijk informatie op te nemen. Besteed ook speciale aandacht aan de vervaldatum en herinnering. Het plaatsen van de juiste informatie kan u enorm helpen door een waarschuwing naar u en uw aangewezen contacten te sturen voordat het misschien te laat is! Het ziet er nu misschien een beetje extra werk voor u uit, maar het zal handig zijn voor zowel u als uw aangewezen contacten (bijv. familie/schipper/technicus/marina) om van tevoren te weten en dienovereenkomstig te plannen!

Hoe te Hoe te makenBestanden beheren

Beweeg in het hoofdscherm Bestanden in de tabelweergave Bestanden met de muiscursor op een bestandsnaam.'Details'verschijnt aan de rechterkant en door deze te selecteren heeft u toegang tot deBestandsbewerking schermwaar u een van de eigenschappen van het bestand kunt bewerken en wijzigen.


Naar Naar NaarEen bestand verwijderen, klik op het pictogram "bin" in de rechterbovenhoek van het scherm met bestanden bewerken.


Naar Naar NaarDownload een bestand, klik op het pictogram "download" in de rechterbovenhoek van het scherm met bestanden bewerken.


Mappen en submappen

Voor een beter bestandsbeheer kunt u mappen en submappen maken. Vooral wanneer uw bestandsbibliotheek groter wordt, kunnen mappen erg nuttig zijn bij het catalogiseren en archiveren van uw bestanden. Hier zijn de belangrijkste mappenfunctionaliteiten:

  • Een map maken:Klik op de“+ Mappen maken --€Typ de gewenste mapnaam in het pop-upvenster en klik ten slotteâ€"Map maken -€. . . Uw map wordt gemaakt en u kunt deze helemaal bovenaan uw bestandslijst zien. Op dezelfde manier kunt u submappen maken door dezelfde bewerking uit te voeren vanuit elke map


  1. Toegang tot een map:Klik in de kaartweergave op een mapkaart. Beweeg in de tabelweergave de muiscursor op een bestandsnaam.'Details'verschijnt aan de rechterkant en door deze te selecteren heeft u toegang tot de betreffende map

  1. Navigeren in mappen:Om terug te keren naar de bovenmap, gebruikt u debroodkruimels link broodkruimels linkbovenaan het scherm te vinden. Als u dit doet, kunt u een enkel niveau of meer of helemaal terug naar de root van uw bestanden (home-icoon)


    • Related Articles

    • Taken (v2.13.0 - APR 2023)

      Zie ook deTaken (v2.12.0) video tutorial. . . Taken - Registreer wie, moet doen wat, door wanneer, etc. [niet-Engelse artikelen geleverd door machinevertaling van het Engelse origineel] TheBoatApp bevat eenTakenmodule voor het actief beheren van wat ...
    • Delen (v2.6.0 - SEP 2022)

      Zie ook deVideo tutorial delen. . . Delen delen- Gegevens delen met familie, vrienden, bemanning; samenwerken met mede-eigenaren, monteurs, technici, enz. [niet-Engelse artikelen geleverd door machinevertaling van het Engelse origineel] TheBoatApp ...
    • Bootstatus en -licenties (v3.8.0 - mei 2024)

      Bootstatus en -licenties van de boot boot [niet-Engelse artikelen geleverd door machinevertaling van het Engelse origineel] Bootstatus: gratis vs. gelicentieerd vs. gehandicapt Een boot kan gelicentieerd, gratis of gehandicapt zijn. Laten we nemeneen ...
    • Wat TheBoatApp doet en hoe het werkt

      Wat TheBoatApp doet en hoe het werkt [niet-Engelse artikelen geleverd door machinevertaling van het Engelse origineel] Wat Het Doet TheBoatApp biedt een 360˚ naadloze ervaring en uniforme toegang voor al uw vaargegevens. Meer specifiek, biedt u ...
    • Onderhoud (v2.13.0 - APR 2023)

      Zie ook deOnderhoud (v2.12.0) video tutorial tutorial. . . Onderhoud - Volg uw preventieve onderhoudstaken, reserveonderdelen, waarschuwingen, enz. [niet-Engelse artikelen geleverd door machinevertaling van het Engelse origineel] TheBoatApp bevat ...